Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
من شرایطم مثل شماست پی اچ پی قبول شدم و خودمم الان دندانپزشکم میشه راهنمایی کنید چطور میتونم برای express entry اقدام کنم و چه مدارکی میخواد؟
2021-09-08 02:19:00

Similar Question:
#پی اچ دی

با یک راهنمایی میخاستم به نظرتون برای فردی با مشخصات زیر چه روشی را جهت مهاجرت پیشنهاد میکنید؟ فرد ۳۸ ساله ، ۱۰ سال پیش یک پی اچ دی گرفته و ۱۰ سال سابقه کار به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه دارد ۲۵ تا مقاله ISI دارد یک مدرک دکتری دامپزشکی دارد که ۱۵ سال پیش گرفته و باهاش کار نکرده است تشکر
2021-09-10 14:15:00 #Canada [پی اچ دی] ویزا

کسی متونه من را راهنمایی کنه من به احتمال زیاد دو تا پذیرش پی اچ دی فول فاند خواهم گرفت یکی پی اچ دی در دانشگاه آلبرتای کانادا یکی پی اچ دی دانشگاه آکلند نیوزیلند هر دو تا دانشگاه عالی هستند اما تو رشتم نیوزلند زیر پنجاهه انتخاب برام سخت شده و نمیدونم کدوم را انتخاب کنم هدفم مهاجرته و گرفتن اقامت و از طرفی هم یک بار هم برای امریکا ریفیوز شدم اگر کسی بتونه کمکم کنه یه اطلاعات دقیق بهم بده که بتونن تصمیم درست بگیرم ممنون میشم.
2021-09-29 16:30:00 #Canada [پی اچ دی] ویزا

و روز همگی به خیر من با یه استاد برا پی اچ دی صحبت کردم و بهم گفت اپلای کن الان دارم مقدمات ویزا رو هم مطالعه میکنم برا دکتری فول فاند با خانواده تمکن چقدر مهم هست؟ حداقل چقدر باید باشه تا شانس ویزا بالا بره؟ من سی وی خوبی دارم و ۱۰ تا مقاله q1 دارم مرسی
2021-10-08 04:37:00 #Canada [پی اچ دی] ویزا

، من برای کالج اقدام کردم و الان در مرحله اپلود کردن مدارک در اپلیکیشن هستم، کسیمیتونه درباره اسک بهم توضیح بده من در فایل راهنما که مطالعه کردم دیدم نوشته که باید ۷سوال پاسخ داده بشه کسی میتونه راهنماییم کنه؟
2021-08-29 15:43:00 #Canada

کسی که پیوندهای گروه واتساپ دارد برای کمک به من در مورد دانشگاهها و بورسیه های تحصیلی کانادا؟
2021-09-01 17:00:00 #Canada